Noaptea e pe sfârşite; ziua este aproape. Să lepădăm dar lucrurile întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii!

(Rom,.13, 12)

„Gripa porcină” – pretext pentru vaccinarea forţată a populaţiei



O jurnalistă din Austria pune sub acuzare Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) şi Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU), pentru bioterorism şi intenţia de a comite crime împotriva umanităţii.

Pe măsură ce se apropie data eliberării mult-aşteptatului vaccin pentru H1N1 („gripa porcină"), un jurnalist austriac de investigaţii avertizează lumea că cea mai mare crimă din istoria umanităţii e pe cale să fie comisă. Jane Burgermeister a depus un dosar de acuzare către FBI, împotriva Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) şi a câtorva dintre cei mai sus-puşi oficiali guvernamentali pentru bioterorism şi intenţia de a comite crime împotriva umanităţii.

De asemenea, ea a pregătit o argumentare prin care obiectează faţă de vaccinarea forţată, a cărei legiferare este în desfăşurare în America.

În acuzatiile sale inaintate FBI-ului în 10 iunie 2009, Jane Burgermeister prezintă dovezi ale actelor de bioterorism, care încalcă legea Statelor Unite, acte comise de un grup ce operează în Statele Unite la indicaţiile bancherilor internaţionali ce controlează Rezerva Federală, ca şi OMS, ONU şi NATO. Bioterorismul are ca scop înfăptuirea unui genocid în masă împotriva populaţiei americane, prin întrebuinţarea unui virus gripal modificat genetic, cu intenţia de a cauza moartea. Acest grup şi-a alăturat înalţi oficiali guvernamentali ai Statelor Unite. În special, sunt aduse dovezi că acuzaţii: Barak Obama, Preşedintele Statelor Unite, David Nabarro, Coordonator al ONU pe probleme de gripă, Margaret Chan, Director General al OMS, Kathleen Sibelius, Secretar al Deparatmentului pentru servicii şi sănătate publică, Janet Napolitano, Secretar al Departamentului de securitate internă, David de Rotschild, bancher, David Rockefeller, bancher, George Soros, bancher, Werner Faymannn, Cancelar al Austriei şi Alois Stoger, Ministrul sănătăţii din Austria, printre alţii, sunt parte a acestui sindicat corporatist al crimei, la nivel internaţional, care a dezvoltat, produs, depozitat şi întrebuinţat arme biologice pentru eliminarea populaţiei Statelor Unite şi a altor ţări, cu scopul obţinerii de câştiguri financiare.

Acuzaţiile susţin că aceste persoane au complotat alături de alţii la conceperea, finanţarea şi participarea la faza finală a implementării programului camuflat pentru arme biologice, program incluzând şi companiile farmaceutice Baxter şi Novartis. Au făcut asta concepând şi apoi eliberând agenţi biologici letali, în special virusul gripei aviare şi virusul gripei porcine, pentru a avea pretextul programului de vaccinare forţată, în masă, program prin care s-ar putea administra un agent biologic toxic ce ar cauza moartea populaţiei vaccinate. Aceasta acţiune este o violare clară a Actului Anti-terorism prin arme biologice.

Acuzatiile dnei Burgermeister includ dovezi că Baxter AG, subsidiară a Baxter International, a eliberat în mod intentionat 72 kilograme de virus aviar, trimis de OMS în iarna lui 2008 către 16 laboratoare în patru ţări. Ea susţine că aceasta este o dovadă clară a faptului că agenţiile guvernamentale internaţionale şi companiile farmaceutice sunt implicate direct în producerea, dezvoltarea, fabricarea şi distribuirea de agenţi biologici clasificaţi ca fiind cele mai periculoase arme biologice, mortale, menite să declanşeze o pandemie (epidemie care se extinde pe un teritoriu foarte mare) şi să ducă la moarte în masă a populaţiei.

În acuzaţiile din aprilie, ea a notat faptul că laboratorul Baxter din Austria, presupus a fi unul din cele mai sigure laboratoare biologice din lume, nu a făcut paşii de bază în securizarea a 72 kg de agent patogen clasificat ca fiind armă biologică securizată, permiţând amestecarea acestuia cu virusul gripei umane simple şi trimiţându-l în Orth pe Dunare.

În Februarie, când un membru al personalului de la BioTest din Republica Cehă, a testat materialul destinat vaccinării pe dihori, aceştia au murit. Nu s-a investigat acest incident nici de către OMS, nici de UE, nici de autorităţile pentru sănătate din Austria. Nu s-a investigat conţinutul materialului virusului şi nu s-a publicat nici o informaţie cu privire la urmarea genetică a eliberării virusului.

Aşadar, dna Burgermeister susţine că întreaga afacere a pandemiei gripei porcine este bazată pe o minciună mare cu privire la faptul că nu există nici un virus natural care să reprezinte o ameninţare pentru populaţie. Ea prezintă dovezi ce duc la concluzia că virusul gripei aviare şi cel al gripei porcine au fost, de fapt, produse în laborator, folosind fonduri de la Organizaţia Mondială a Sănătăţii şi de la alte agenţii guvernamentale. Această "gripă porcină" este un hibrid format din gripa porcina propriu-zisă, gripa umană şi gripa aviară, ceva ce poate veni numai din laborator, conform multor experţi.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii susţine că această "gripă porcină" se împrăştie şi că trebuie declarată pandemia, ignorând cauzele fundamentale. Viruşii ce au fost eliberaţi au fost creaţi şi eliberaţi cu ajutorul OMS, iar OMS este responsabila în cea mai mare măsură pentru pandemie. În plus, simptomele presupusei "gripe porcine" nu pot fi diferenţiate de cele ale gripei normale. Această "gripă porcină" nu cauzează decesul mai mult decât o face o gripă obişnuită.

Burgermeister notează că cifrele reprezentând numărul deceselor din cauza "gripei porcine" sunt irelevante şi nu există potenţial pandemic decât în cazul în care se procedează la vaccinarea în masă, în intenţia de a proteja populaţia. Exista suficiente temeiuri de a crede că vaccinările obligatorii vor fi contaminate cu boli special concepute să ducă la deces.

Ea susţine că companiile farmaceutice şi agenţii guvernamentali la nivel internaţional, care au dezvoltat şi eliberat material pandemic, s-au orientat spre profit, prin obţinerea de contracte din declanşarea pandemiei. Mass-media (televiziunea şi presa) controlată de grupul ce coordonează programul "gripa porcină" contribuie la dezinformare pentru a păcăli populaţia din Statele Unite să se vaccineze.

Burgermeister mai susţine, în acuzaţiile sale, faptul că grupul de companii farmaceutice format din Baxter, Novartis şi Sanofi Aventis sunt parte a unui program de arme biologice cu bazele în afară, finanţat de acest sindicat internaţional al crimei şi conceput să ducă la crime în masă, pentru a reduce populaţia lumii sub cinci miliarde în următorii zece ani. Planul lor este să răspândească teroarea pentru justificarea forţării oamenilor să renunţe la drepturile lor, şi, de asemenea, să instituie carantină în tabere FEMA. Casele, companiile, fermele şi terenurile celor ucişi vor fi gata de înhăţare de către acest sindicat.

Eliminând populaţia Americii de Nord, elita internaţională obţine accesul la resursele naturale neexploatate ale regiunii, cum este apa şi câmpurile petroliere nedezvoltate. Prin eliminarea Statelor Unite şi a democraţiei constituţionale, grupul internaţional va avea control total asupra Americii de Nord.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

multumesc

Acatiste

Acatiste speciale

Acatistul Maicii Domnului Vindecatoarea de cancer

Acatistul Maicii Domnului - la icoana sporirea mintii