Noaptea e pe sfârşite; ziua este aproape. Să lepădăm dar lucrurile întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii!

(Rom,.13, 12)

Romania este singurul stat din lume

Romania este singurul stat din lume care emite un model de pasaport electronic …
Proaspatul nostru ministru al administraţiei şi internelor e gata sa crape de mandrie că, citez “Romania este singurul stat din lume care emite un model de pasaport electronic care cuprinde, chiar de la momentul introducerii, ambele elemente de identificare, respectiv imaginea faciala si impresiunile digitale“.Se vede treaba ca Romania e cea mai expusa tara la pericolul terorismului daca e musai ca toti romanii detinatori de pasapoarte - şi e cazul majoritatii - sa fie tratati ca posibili infractori si sa li se stocheze amprentele digitale in baza de date a guvernului.
Lăsând deoparte acest aspect al problemei, trebuie spus faptul ca atribuirea paşapoartelor (şi în curând a actelor de identitate cu cip) este un grav atentat la libertatatea si sanatatea cetătenilor români deoarece acestor “smart” cipuri pot fi localizate de la distanta ducând la supravegherea posesorilor.
Din punct de vedere creştin aceste noi documente sunt inacceptabile pentru ca se identifica cu profetiile Apocalipsei (cap. 13) care ne previn de faptul ca Antihrist va pune la punct un sistem de supraveghere mondial prin insemnarea tuturor oamenilor cu semnul său. Acest semn are ca principal scop recunoasterea posesorului ca fiind supus sistemului - adica inchinator al lui Antihrist - acest lucru dându-i posibilitatea sa cumpere sau sa vândă.
Credem ca aceste documente biometrice sunt precursoare ale impunerii pecetei lui antihtist - cip implantat - pe mâna dreaptă sau pe frunte si de aceea este absolut necesar sa ne opunem prin toate mijloacele impotriva introducerii acestor “prepeceţi” satanice. Pentru orice creştin acceptarea semnului lui Abntihrist este similar cu autocondamnarea la chinurile veşnice. Iata avertismerntul Lui Dumnezeu: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se suie în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. (Apocalipsa 14, 9 - 11).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

multumesc

Acatiste

Acatiste speciale

Acatistul Maicii Domnului Vindecatoarea de cancer

Acatistul Maicii Domnului - la icoana sporirea mintii