Noaptea e pe sfârşite; ziua este aproape. Să lepădăm dar lucrurile întunericului şi să ne îmbrăcăm cu armele luminii!

(Rom,.13, 12)

Femeie şi mamă ortodoxă


Printre cele mai frumoase şi mai vesele bloguri de pe net sunt cele ale femeilor şi mamelor ortodoxe. Departe de a teoretiza şi discuta conceptual despre anumite probleme, ele arată zilnic ce se întâmplat în viaţa lor, preferând să vorbească faptele despre credinţa şi iubirea pe care o arată lui Dumnezeu. Vă pot spune cu mare sinceritate că soţiei mele i-au făcut foarte mult bine aceste bloguri, inspirând-o la lucruri la care nu mă gândeam că o pot convinge vreodată.

Aceste femei şi mame ortodoxe, care scriu zilnic pe blogurile lor, fac un bine nemăsurat şi Dumnezeu ştie cât de mare este lucrarea lor duhovnicească. Ele vorbesc de familie, de copii, de casă, de Biserică, de Dumnezeu, de servici, de viaţa lor de zi cu zi, de cele mai mici detalii, de tot universul femeii…

Toata viaţa acestor femei vorbeşte vorbeşte despre Dumnezeu fară ca Dumnezeu să fie subiectul principal. Toate faptele lor arată ce frumos se poate împlini Evanghelia Mântuitorului Hristos în viaţa noastră, chiar şi in anul 2010. Nu veţi găsi pe aceste bloguri discutându-se de ce e rău să faci avort ci vorbindu-se de cât e de minunat să ai copii, n-o să auziţi vorbindu-se de ce e rău să făci răul, ci de cât de minunat este să faci binele şi câtă bucurie îţi aduce în viaţă.

Dacă eu ca bărbat mă bucur mult când citesc aceste site-uri dedicate femeilor, gândiţi-vă ce atitudine au femeile…

O să mai descoperiţi un lucru minunat pe aceste pagini de net, o să vedeţi cât de unite sunt aceste femeie, ce frumos se comentează pe articolele lor, fără să se contrazică, fără să se certe, şi ce mult se folosesc una pe alta.

Mai jos aveţi o scurtă listă a blogurilor dedicate femeilor şi mamelor ortodoxe. Fiecare blog are în el trimiteri către celelalte, o să fiţi uimiţi de cât de multe astfel de pagini există şi ce lucruri ziditoare puteţi găsi:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

multumesc

Acatiste

Acatiste speciale

Acatistul Maicii Domnului Vindecatoarea de cancer

Acatistul Maicii Domnului - la icoana sporirea mintii